Tehnologia nano-silver

nanosilver

Tehnologia Nano Silver :

Consta in acoperirea cu un strat coloidal de argint a sistemului generator de infrarosii. Samsung a dezvoltat aceasta tehnologie pentru ca este o metoda sigura si sanatoasa de igienizare si dezinfectie a aerului ce intra in contact cu alimentele si pielea. Aceasta tehnologie aplicata la panourile radiante face ca microbii, bacteriile si virusii din incaperi sa fie eliminati inainte de a avea posibilitatea sa ajunga in organismul nostru, majoritatea agentilor patogeni fiind eliminati dupa mai putin de 5 minute de functionare a aparatului!

Tehnologia nanosilver combinata cu emisia de ioni negativi pe baza de turmalina si radiatie infrarosu este unica in lume fiind un patent Samsung pus la dispozitia Sunjoy Korea, producatorul panourilor cu infrarosu.

Sistemele de incalzire SUNJOY si-au cistigat un rol de maxima importanta in domeniul incalzirii, clientii descoperind in acest produs nu doar cel mai eficient mod de incalzire ci si un izvor de sanatate curat, natural, cu durata de viata foarte lunga, silentios.Aceste avantaje vor face ca in viitorul apropiat majoritatea oamenilor sa opteze pentru acest mod de incalzire a spatiilor inchise.

Va asteptam sa va bucurati alaturi de noi de aceasta minune a stiintei si tehnologiei moderne !