Premiul “iF product design award 2012” pentru MCX SMARTRONIC® – CLAGE

IFProduct

Premiul “iF product design award 2012” pentru  MCX SMARTRONIC®

Premiile iF sunt acordate în fiecare an de către un juriu internaţional, care evalueaza toate  inscrierile, in functie de criteriile definite. In acest an, 44 de experţi în design din toata lumea au verificat aprox. 4.322 inscrieri a 1.605 de participanţi din 48 de ţări diferite.

Modelul de instant MCX SMARTRONIC ® a convins juriul si a primit premiul  „iF product design award 2012”. Încă o dată se dovedeste că compania CLAGE s-a implicat cu incredere si succes într-o colaborare de lungă durată, cu designul oficial  »DesignPlanet« care este inventatorul design-ului inovator. Între timp, CLAGE a schimbat designul  a 3 serii diferite de boilere in noi formate mai atractive. Ceremonia de premiere pentru toate premiile de design iF – noaptea premiilor IF Design – a avut loc in 10 februarie 2012, în München.

In anul 2012 a avut loc prima expozitie iF Design la Hamburg, sub denumirea de Hamburg Harbor City. Harbor City este un magnet pentru mass-media şi industriile de proiectare şi pentru toţi cei interesaţi de design şi arhitectură. Simbol al design-ului remarcabil inca din 1953, astăzi iF este una dintre cele mai distinse  marci de design din întreaga lume.